Általános ápolót (asszisztenst) keresünk!

A békés megyei Vis Medica Kft járóbeteg szakellátó központ általános ápolót (asszisztenst) keres!Bérezés megegyezés szerint. Érdeklődni a megadott telefonszámon, vagy mellékelt e-mail címen! Várjuk leendő kollégák jelentkezését.

Pszichiáter szakorvost keresünk!

Járóbeteg szakellátó központunk pszichiátriai szakrendelésre szakorvost keres! Bérezés megegyezés szerint. Érdeklődni az intézményünk telefonszámán, illetve e-mailben lehetséges.Várjuk leendő kollégák jelentkezését!

Nappali kórház Mezőkovácsházán

Mezőkovácsházán, a szakrendelő második emeletén nappali kórházat hozott létre az önkormányzat. A kétágyas kórtermekben naponta 8 olyan beteget tudnak ellátni a szakemberek, akik nem szorulnak tartós kórházi kezelésre, ám a szakmai protokoll szerint a kezelést csak kórházi körülmények között kaphatnák meg.

Működik a nappali kórház Mezőkovácsházán

Működik a nappali kórház Mezőkovácsházán

A szükséges engedélyek beszerzése után megkezdhette működését Mezőkovácsházán, a járóbeteg szakrendelőben az úgynevezett nappali kórház – jelentette be dr. Spiák Ibolya, az önkormányzati tulajdonú szakrendelőt működtető Vis Medica Kft. ügyvezetője.
Mik ezek?

Mint korábban arról beszámoltunk, az intézményt az önkormányzat korábban pályázati forrásból újíttatta fel, a beruházás során alakították ki a két kétágyas, vizesblokkal ellátott kórtermet, a hozzájuk tartozó étkezőrészleggel. A beüzemelésére pedig most kerülhetett sor.

Feliratkozás Vis Medica Kft RSS csatornájára